Som Fundesplai, i tenim la missió d’educar i fer feliços els infants

Som Fundesplai, una entitat sense afany de lucre que té per missió educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

  • Tenim més de 40 anys d’experiència en l’educació en el lleure, l’educació ambiental i el món associatiu
  • Volem garantir l’equitat: tots els infants tenen dret al lleure de qualitat
  • Gran part de la nostra activitat es desenvolupa en l’àmbit escolar, amb programes de màxima qualitat educativa
  • El nostre equip tècnic està format per uns 3.000 treballadors professionals i 1.000 voluntaris acreditats
  • Tenim programes d’actuació a tot Catalunya

Més enllà del món escolar, Fundesplai també inclou una Federació de 64 esplais, una escola de formació, 28 equipaments de colònies, i molt més!  Si ens vols conèixer amb més profunditat, entra al web de Fundesplai.

Preus

Tipus Preu
Menú diari fix (3 o més dies/setmana) 5,72€/dia
Tiquet esporàdic 6,49€/dia

Com es paga?

Fundesplai girarà un rebut domiciliat mensual al número de compte facilitat, entre l’1 i el 5 de cada mes per avançat. El mes de setembre el rebut domiciliat es girarà entre el 25 i el 28 d’aquest mes.

Les inscripcions ja estan obertes i estaran obertes al llarg de tot el curs escolar.

Abonament per falta d’assistència comunicada abans de les 9:30h del dia en curs 3,52€. A partir del 4rt dia consecutiu de falta, s’abonarà el 100%

Consideracions respecte a la domiciliació

Qualsevol rebut que sigui retornat per causes no atribuïbles a l’administració del servei, serà la família la que es farà càrrec del cost de la devolució bancària (3,01€).

Contacte

Podeu contactar amb la coordinació del menjador per telèfon o per correu electrònic:

  • Telèfon 674.783.652
  • Email: altemporda@fundesplai.org

Al·lèrgies i  malalties

És imprescindible aportar l’informe mèdic de l’especialista (al·lergòleg, digestòleg o endocrí) que especifiqui el tipus de malaltia i el tractament que cal seguir. Els nens/es que tenen dietes cròniques han d’avisar a els dies que no es quedin a dinar a l’escola al telèfon facilitat.

Menú de règim per un dia determinat

Cal petició per escrit dels pares/mares, especificant el tipus de dieta (astringent, laxant, etc…) i comunicar-ho al telèfon/email facilitat abans de les 9:30h. La dieta tindrà una durada mínima de dos dies consecutius.

Baixa o modificacions de les activitats

Cal comunicar-la omplint el formulari de la web a l’inici del mes en que es vol fer efectiva la baixa o modificació. Disposeu fins el dia 25 del mes anterior per tramitar-la.

Protocol COVID-19

Durant el temps del migdia es complirà el protocol establert que ens informin des de les autoritats sanitàries que sigui vigent en cada moment. Els horaris de menjador i els grups es poden veure afectats en funció dels horaris de l’Escola i dels grups de convivència creats des del centre educatiu.

Us demanem que tots els infants portin la seva mascareta amb el NOM marcat.

Us mantindrem informats/es de tots els canvis que es vagin produint.

Gràcies per confiar en nosaltres!

Treballadors de Fundesplai