El temps educatiu del migdia

Tant en el lleure educatiu com en l’educació alimentària, el nostre objectiu principal és educar les actituds del respecte, la tolerància, la companyonia, la solidaritat, la participació, l’esperit crític, l’assertivitat i l’empatia.

La proposta del temps de migdia gira al voltant de l’autonomia, la participació, l’educació vivencial, la sostenibilitat, la diversitat, la igualtat de gènere i la inclusió.

 

Preus

Tipus Preu
Menú diari fix (3 o més dies/setmana) 5,72€/dia
Tiquet esporàdic 6,49€/dia

Com es paga?

Fundesplai girarà un rebut domiciliat mensual al número de compte facilitat, entre l’1 i el 5 de cada mes per avançat. El mes de setembre el rebut domiciliat es girarà entre el 25 i el 28 d’aquest mes.

Les inscripcions ja estan obertes i estaran obertes al llarg de tot el curs escolar.

Abonament per falta d’assistència comunicada abans de les 9:30h del dia en curs 3,52€. A partir del 4rt dia consecutiu de falta, s’abonarà el 100%

Consideracions respecte a la domiciliació

Qualsevol rebut que sigui retornat per causes no atribuïbles a l’administració del servei, serà la família la que es farà càrrec del cost de la devolució bancària (3,01€).

Contacte

Podeu contactar amb la coordinació del menjador per telèfon o per correu electrònic:

GESTIÓ DE L’EQUIP DE MONITORS/ES, PROGRAMA EDUCATIU I CONTACTE AMB LES FAMÍLIES

GESTIÓ ADMINISTRATIVA, COMPTABILITAT I PAGAMENTS

Al·lèrgies i  malalties

És imprescindible aportar l’informe mèdic de l’especialista (al·lergòleg, digestòleg o endocrí) que especifiqui el tipus de malaltia i el tractament que cal seguir. Els nens/es que tenen dietes cròniques han d’avisar a els dies que no es quedin a dinar a l’escola al telèfon facilitat.

Menú de règim per un dia determinat

Cal petició per escrit dels pares/mares, especificant el tipus de dieta (astringent, laxant, etc…) i comunicar-ho al telèfon/email facilitat abans de les 9:30h. La dieta tindrà una durada mínima de dos dies consecutius.

Baixa o modificacions de les activitats

Cal comunicar-la omplint el formulari de la web a l’inici del mes en que es vol fer efectiva la baixa o modificació. Disposeu fins el dia 25 del mes anterior per tramitar-la.

Protocol COVID-19

Durant el temps del migdia es complirà el protocol establert que ens informin des de les autoritats sanitàries que sigui vigent en cada moment. Els horaris de menjador i els grups es poden veure afectats en funció dels horaris de l’Escola i dels grups de convivència creats des del centre educatiu.

Us demanem que tots els infants portin la seva mascareta amb el NOM marcat.

Us mantindrem informats/es de tots els canvis que es vagin produint.

Per a Fundesplai, el temps del migdia és temps educatiu

Temps de lleure

  • En el temps de lleure del migdia assegurem el joc lliure i el descans
  • Proposem activitats dirigides
  • Treballem valors positius a partir d’activitats educatives
  • Fem servir el joc com a marc per treballar habilitats de ciutadania i participació
  • És un espai on els infants poden crear, imaginar, aprendre, conviure i ser feliços

Temps de dinar

  • Durant el dinar, els infants aprenen hàbits alimentaris, higiènics, i de relació social
  • L’equip de monitors/es està, format, especialitzat i en continu reciclatge
  • Impliquem als infants en el projecte, fomentant la participació

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem. Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per una ciutadania global, per la democràcia, la participació, i la igualtat.

Les aventures d’Edu Natura: joc i guia sobre l’alimentació

Les aventures de l’Edu Natura és un projecte educatiu de Fundesplai per potenciar uns bons hàbits alimentaris entre els infants i les famílies. Amb el fil conductor de Les aventures de l’Edu Natura, els infants poden aprendre conceptes bàsics sobre l’alimentació saludable a partir de jocs, activitats, dibuixos i informacions adaptades. Entra a l’espai web de Les aventures de l’Edu Natura per aprendre i divertir-te amb els teus fills!

674 783 655 Truca'ns si tens qualsevol dubte