Les activitats extraescolars

Les activitats extraescolars estimulen els aprenentatges que potencien el desenvolupament integral dels infants.

Per a Fundesplai les extraescolars són un espai educatiu, de joc, relació i felicitat

Extraescolars 17-18

Avui és l’últim dia per apuntar-se a les extraescolars!!  Demà dimecres 27 de setembre us comunicarem l’estat de les inscripcions. Les activitats extraescolars comencen la primera setmana d’octubre i finalitzen el 31 de maig. Del 18 al 29 de setembre podeu contactar presencialment amb la coordinació d’extraescolars (Ània Abad) per a qualsevol consulta, tràmit o dubte que tingueu (ajudar a fer inscripcions, etc.). La trobareu al menjador de l’escola, de dilluns a divendres de 16:30h a 17:45h.

Llista d’activitats

Les activitats que us oferim abasten diversos àmbits temàtics:

Acollida

SAM - Acollida Matinal (P3-6è)

Aquesta activitat té com a objectiu donar un servei a aquelles famílies que, per qüestions de feina o incompatibilitat horària necessiten oferir als seus fills/es un espai adequat on poder estar atesos correctament a primera hora del matí.

Esmorzarem, realitzarem activitats tranquil·les, tot seguint una programació d’activitats setmanal.

Cursos a qui va adreçada: de P3 a 6è
Horari: de Dilluns a divendres de 7:30 a 9:00
Preu:

 • SAM Fixes:
  • 1h i 30 min: 40€/mes
  • 1h: 34€/mes
 • SAM Esporàdics:
  • 1h i 30 min: 4€ / dia
  • 1h: 3.50€ / dia

Fer una inscripció

SAT - Acollida Tarda (P3-6è)

En finalitzar l’horari lectiu i, pensant especialment en aquelles famílies que tenen especials dificultats en recollir als seus fills/es a les 16:30, posem a disposició un espai educatiu on poder berenar amb tranquil·litat i gaudir de racons tranquils d’activitat on els nois i noies participaran en funció dels seus interessos.

Cursos a qui va adreçada: de P3 a 6è
Horari: de Dilluns a divendres de 16:30 a 17:00
Preu:

 • SAT Fixes: 15€/mes
 • SAT Esporàdics: 2€/dia

Fer una inscripció

Esports

Piscina (2on-6è)
Aquesta activitat pretén familiaritzar als infants a moure’s dins el medi aquàtic a partir d’activitats lúdiques i motivadores. Es realitzarà al complex esportiu. Pel que fa referència a l’acompanyament a piscina, es pretén que el grup de nens/es aconsegueixi autonomia a l’hora de canviar-se de roba i fer servir de manera grupal el vestidor.

 

Cursos a qui va adreçada: de 2n a 6è
Horari (Triar 1 dia a la setmana): Dilluns / dimarts / dijous de 16:30 a 18:00
Preu trimestral (1 dia a la setmana): 75€ (1r i 2n trimestre) i 60€ (3r trimestre)

Fer una inscripció

Voleibol (2on-6è)
Aquesta és una activitat que organitzada en col·laboració amb el Club Voleibol Mundet. Els objectius bàsics de l’activitat són que els nens i nenes coneguin els principals elements del joc, que adquireixin uns determinats hàbits de pràctica esportiva i que assoleixin uns certs aprenentatges de la tècnica d’aquest esport d’una forma motivada i divertida. El voleibol es considera un dels esports ideals per iniciar als alumnes en les responsabilitats, col·laboracions i relacions dels jocs col·lectius. L’activitat es complementarà amb la competició escolar.

Cursos a qui va adreçada: de 2n a 6è
Horari (1 o 2 dies a la setmana): Dilluns i/o dimecres de 16:30 a 18:00
Preu: 25€/mes (2 dies setmanals). A determinar el preu de l’activitat per 1 dia setmanal.

Fer una inscripció

Escola Esportiva (P3-2on)
L’objectiu d’aquest taller és que el grup de nens/es desenvolupin les habilitats bàsiques vinculades a la pràctica esportiva (córrer, saltar, botar, xutar, llançar, rebre i passar). Experimentarem diferents esports col·lectius i individuals, des d’un format preesportiu i des de la iniciació a la pràctica del propi esport.. Tot plegat fomentant la cooperació, la companyonia i el treball en equip.

Cursos als qui va adreçada: de P3 a 2on
Horari: Dijous de 16,30 a 17,45
Preu: 15€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).

Fer una inscripció

Futbol Sala (3er-6è)
Treballarem la tècnica individual (conducció, recepció, llançament, passada) i la iniciació a la tàctica col·lectiva. També els valors associats a l’esport, com l’esperit de superació, el treball en equip, el respecte i el compromís, des d’una perspectiva més cooperativa que competitiva. L’activitat es complementarà amb trobades de partits amb d’altres escoles.

Cursos a qui va adreçada: de 3er a 6è
Horari (1 o 2 dies a la setmana): Dimarts i/o dijous de 16:30 a 17:45
Preu: 2 dies setmanals (24€ mensuals) i 1 dia setmanal (14€ mensuals). El preu no inclou l’equipament de partits ni l’assegurança esportiva individual. Un cop comenci l’activitat us informarem dels preus d’aquests complements. Hi ha un 5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant.

Fer una inscripció

Sobre Rodes (P5-6è)

Aquesta activitat té com objectiu desenvolupar el coneixement corporal, les seves possibilitats i limitacions, la coordinació motriu, l’equilibri,….
Caldrà dur patins, proteccions de colzes i mans i casc per la realització de l’activitat.

 

Cursos a qui va adreçada: de P5 a 6è
Horari: Dilluns de 16:30 a 18:00
Preu: 17.50€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).

Fer una inscripció

 

Escacs (1er-6è)
El prestigiós Club d’escacs 3 Peons (http://escolaescacstpe.blogspot.com.es/) ens aportarà el programa i el personal de l’activitat d’escacs. És el club amb més llicències de jugadors/es de Catalunya, i el seu primer equip juga a la màxima categoria dels escacs catalans. Els inscrits a l’activitat podran participar com a membres del Club d’escacs a les competicions individuals i per equips que organitza el Consell esportiu. A més de les classes, el preu inclou l’assegurança i la participació a les competicions i trobades d’escacs (escolars i/o federades).

 

Cursos a qui va adreçada: de 1er a 6è
Horari: Dimarts de 16:30 a 17:45
Preu: 18€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).

Fer una inscripció

Anglès lúdic

Play, Sing, Dance (P3-P5)
Mitjançant un fil conductor de l’activitat proposarem als infants diferents dinàmiques on el joc en anglès sigui el protagonista. Ballant, jugant i dansant ens familiaritzarem amb aquest idioma i practicarem l’anglès.

Cursos a qui va adreçada: de P3 a P5
Horari: Dimecres de 16:30 a 17:45
Preu: 15€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).

Fer una inscripció

Act Out (1er-6è)
L’extraescolar de teatre en anglès l’imparteix en Miguel González (mimochispa.com). Llicenciat en Ciències de la Comunicació, Diplomat Instructor de la Llengua Anglesa, mim i actor. L’educació emocional i el foment de la creativitat són objectius clau en les seves classes de teatre i es desenvolupen potenciant l’actitud positiva, la motivació i el respecte, tot treballant el vocabulari i l’expressió en anglès.

Cursos a qui va adreçada: de 1er a 6è
Horari: Dimecres de 16:30 a 17:45
Preu: 19€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).

Fer una inscripció

Arts escèniques

Dansa (P3-6è)

L’objectiu d’aquesta activitat és que el grup de nens i nenes adquireixin diferents habilitats i destreses en l’aprenentatge de tècniques entorn al món de la dansa. Modern, fresc i amb molt de ritme farem que els infants perdin la vergonya, aprenguin a moure’s en l’espai coordinant moviments amb la resta del grup i vagin perfeccionant durant el curs els diferents moviments.

 

Horaris i grups:

 • P3 a 1er: Dijous de 16:30 a 17:45
 • 2n a 6è: Divendres de 16:30 a 17:45 // GRUP NOU!! Dimecres de 16:30 a 17:45

Preu: 15€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).

Fer una inscripció

Música (P3-1er)
Aquesta activitat ens l’aporta Ut Música (utmusica.com), associació cultural sense ànim de lucre. Ens proposen el desenvolupament d’aquest taller integral de música a través dels mitjans musicals que ens són més propis i immediats: la veu i el cos, cantant, ballant, descobrint la percussió corporal i iniciant-se en el treball en conjunt mitjançant petits instruments de percussió. Amb aquestes eines, els alumnes jugaran, improvisaran i muntaran petites obres musicals, protagonitzant els seus primers concerts. Es fomentarà la participació dels alumnes dels tallers en alguns dels projectes musicals col·lectius en forma de concerts conjunts externs a l’escola, que organitza l’entitat amb l’Orquestra Infantil de Barcelona.

 

Cursos a qui va adreçada: de P3 a 1er
Horari: Dimarts de 16:30 a 17:45
Preu: 23.52€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).

Fer una inscripció

Colla de Tabals (P3-6è)
L’activitat pretén que els nois i nois s’iniciïn en el mon de la percussió gaudint del treball en grup. Provarem diferents instruments, farem audicions, descobrirem ritmes nous, etc. Aquesta és una activitat impulsada per les famílies, i que fan els infants amb els seus pares/mares.

 

Aquesta activitat té com a condició garantir la presència de l’adult membre de la família a l’activitat.

Cursos a qui va adreçada: de P3 a 6è, en família
Horari: Dijous de 17:00 a 18:00
Preu: a determinar. Cal cobrir el cost de la tallerista entre les famílies inscrites. Quan finalitzi el període d’inscripció es comunicarà el cost de l’activitat en funció de les famílies inscrites.

Fer una inscripció

Arts plàstiques

Pintura i Modelatge (P3-6è)
Aquesta activitat té com a objectiu l’expressió dels nens i les nenes utilitzant un mitjà diferent al llenguatge oral i escrit: el dibuix i modelatge. L’activitat de dibuix i modelatge afavoreix l’observació, la percepció i la coordinació mitjançant elements com la forma, el colors, la textura i l’espai.

Cursos a qui va adreçada: de P3 a 6è
Horari (triar 1 dia): Dimecres o divendres de 16:30 a 17:45
Preu: 26€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).

Fer una inscripció

Tastaolletes (P3)
L’activitat de Tastaolletes està dissenyada perquè els infants més petits de P3 tinguin un ventall d’activitats variades i els aportin un munt de sensacions que els afavoreixin en el seu desenvolupament integral. Anirem passant per diferents espais on farem experiments, pintura, contes, jocs, creacions…

L’activitat de tastaolletes, s’ofereix de dilluns a divendres, però un infant no pot inscriure’s més de dos dies setmanals. La inscripció s’ha de fer per dies fixos, a indicar en el moment de la inscripció.

Cursos a qui va adreçada: P3
Horari: De dilluns a divendres (inscripció 1-2 dies setmanals fixos) de 16:30 a 17:45
Preu: 1 dia setmanal (13€), 2 dies setmanals (21€) (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).

Fer una inscripció

Ciència i tecnologia

Scratch (4rt-6è)
L’empresa Scratch Barcelona (premi a la millor start up 2017 – Open Expo), ens aportarà aquesta activitat, on s’ensenya a programar amb Scratch, un programa ideal per aprendre les bases de la programació, on els infants podran fer des de creació de videojocs com programar robots. Amb el preu s’inclou el paquet de programari online per poder fer activitats des de casa (https://www.scratch.school/).

Cursos a qui va adreçada: de  4rt a 6è
Horari: Dilluns de 12:30 a 13:45
Preu: 35€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).
Extra Material: 45€ (un únic pagament). El material (Kit Arduino i Kit de robòtica), se’l queda l’alumne un  cop acaba el curs.

Fer una inscripció

Explorem (P4-1er)
L’activitat d’Explorem està vinculada a l’empresa Explorium (explorium.cat), que neix en el departament de matemàtiques aplicades de la UAB, i que desenvolupa la seva activitat en més de 80 escoles de Catalunya. En aquesta activitats, de manera lúdica, es desenvolupen  activitats que afavoreixen el pensament científic mitjançant la tecnologia, les matemàtiques i la ciència experimental. Trimestralment els infants faran matemàtiques aplicades (Brain art), les ciències experimentals i la robòtica educativa i videojocs.

Cursos a qui va adreçada: de P4 a 1er
Horari: Dilluns de 16:30 a 17:45
Preu: 30€/mes (5% de descompte en el segon germà usuari i 3% de descompte per la 3era activitat d’un mateix infant).
Extra matrícula: 25€ (un únic pagament)

Fer una inscripció

Temps de lleure per gaudir, jugar, compartir, i aprendre

Màxima qualitat educativa

 • Fem servir metodologies participatives on l’infant és protagonista en tot moment
 • Treballem amb els mitjans educatius més innovadors
 • Els equips de monitors estan especialitzats i en formació contínua
 • Es fa un seguiment acurat del projecte per part dels tècnics especialistes de Fundesplai

El que més ha agradat a la nostra filla és el bon ambient i la simpatia de la monitora de dansa, i tot el que li han ensenyat. Assisteix al taller molt motivada!

Pere

Pare del CEIP Can Roca

Eduquem en valors!

Els nostres valors impregnen tot el que fem.

Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per una ciutadania global, per la democràcia, la participació, i la igualtat.