Benvolgudes famílies,
Al llarg d’aquest curs estem treballant, amb els vostres fills i filles, la proposta educativa MENJAR CANVIA EL MÓN pel dret a una alimentació sostenible i saludable. A través de jocs, tallers, gimcanes, …. eduquem hàbits i actituds per fer possible un mon millor.
A més a més, entre el 2016 i el 2021 hem aconseguit reduir les emissions de CO2 dels menús en un 42,5% gràcies a la introducció de la proteïna vegetal en els menús (seguint les recomanacions de la PReME del Departament de Salut). També hem fet altres accions per la millora de la sostenibilitat com augmentar els productes ecològics, incorporar més proveïdors de proximitat i fer més eficient el transport reduint desplaçaments innecessaris.
Probablement, també haureu sentit a parlar de la Vanessa la Pagesa, un personatge de la pagesia que ens porta contes, llibres i dinàmiques per gaudir educativament de les estones de l’espai del migdia.
És per això que us volem agrair el vostre suport i la participació activa dels nens i nenes, i animar-vos a acompanyar aquest procés coneixent en què consisteix la proposta educativa,… i per a totes les famílies que vulgueu aprofundir; convidar-vos a conèixer l’Exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA i sumar-vos al canvi!
MENJA, ACTUA, IMPACTA és una exposició que respon a l’emergència climàtica, social i sanitària per caminar cap a una alimentació més sostenible i saludable. Una activitat complementària a la proposta educativa, especialment dissenyada per a les famílies, per fer un món millor entre tots i totes.
Gaudiu de l’exposició amb els vostres fills i filles a un preu reduït amb entrades 2×1. Segur que us sorprendrà i us donarà moltes idees!
Què has de fer per aconseguir l’entrada?
  • Entrar en aquest enllaç: https://venda.menjaactuaimpacta.org/expo/venda/index.jsp?lang=1&nom_cache=EXPO&property=EXPO
  • Introduir el codi FAMILIA2X1 en el darrer pas del procés de compra, just abans de fer el pagament (no és un codi bescanvi, fins que no et demanem pel “codi promoció”, no cal que l’introdueixis enlloc). Codi promocional vàlid fins el 30 de juny i per la visita general i les visites familiars comentades en català i castellà d’adults i infants de 6 a 12 anys (gratuït fins a 6 anys).
Com arribar a l’exposició
Edifici Centre Esplai
Carrer Riu Anoia 42-54
08820, El Prat de Llobregat
Horaris
Dilluns i dimarts: de 10 a 14 h
De dimecres a diumenge i festius: de 10 a 20 h
Atentament,
Equip Fundesplai
2x1_MenjaActuaImpacta