MENJAR CANVIA EL MÓN és la nova proposta educativa que farà de fil conductor de moltes de les activitats que fem al Temps Educatiu del Migdia durant els cursos 21-22 i 22-23.

Aquesta proposta es centra en el dret a l’alimentació saludable i sostenible. Perquè amb un canvi d’hàbits i de sistema alimentari, podem contribuir a fer un món millor.

És temps d’actuar i educar:

  • En que totes les persones tenim dret a una alimentació sana i sostenible.
  • En la consciència que el que és sa per a nosaltres també ho és per a la salut i la sostenibilitat del planeta.
  • En la reconnexió amb la natura i el respecte a totes les formes de vida.
  • En estimar el menjar, com a fet social, cultural, històric, i el gust per la gastronomia.
  • En apoderar-nos per a l’acció individual i col·lectiva envers el canvi d’hàbits alimentaris.

Durant aquest curs, potser els teus fills i filles et parlaran de les aventures de la Xef Pota Verda, que és la protagonista de l’eix d’animació d’aquesta proposta. La Xef Pota Verda té una gran capacitat per cuinar

receptes divertides i innovadores, i també comunicar amb els animals. Per això també ens visitaran altres personatges que ens acompanyaran en les activitats.

També, al llarg del curs, durem a terme diversos reptes col·lectius, basats en la metodologia de l’Aprenentatge i Servei, amb els quals farem accions col·lectives i simultànies amb altres escoles i esplais. Ja estem escalfant motors pel primer repte: 20N: Dia Mundial dels Drets dels Infants (#DretAlimentacio20N). Al web de MENJAR CANVIA EL MÓN pots trobar tots els detalls de la proposta i descarregar-te el quadern pedagògic.

Ens acompanyes en aquesta aventura?