Dissabte 8 de maig, 18h, gaudiu d’un concert online gratuït amb The Penguins

L’espectacle serà la cloenda de la gimcana  virtual Passaport fEstiu de Fundesplai

Aquest any, coincidint amb la data en què normalment celebraríem Festa Esplai, però encara amb les limitacions establertes pel Procicat, organitzem una activitat que rep el nom de Passaport fEstiu i que tindrà com esdeveniment destacat el concert online del grup d’animació infantil The Penguins el dissabte 8 de maig a les 18h.

Passaport fEstiu inclou una gimcana virtual i l’esmentat concert en streaming a càrrec del grup d’animació de The Penguins. La gimcana està relacionada amb NuSOS, la nostra proposta educativa per a la ciutadania global. Superar aquesta prova donarà accés a poder veure en streaming el concert de música que ens farà ballar a petits i grans, que se celebrarà el dissabte 8 de maig de 2021 a les 18h a CENTRE ESPLAI (El Prat de Llobregat), i que es retransmetrà a través de la nostra plana web www.fundesplai.org.

La gimcana Passaport fEstiu és un viatge virtual pel món a través d’una sèrie de proves i està dividida en 5 parts que es corresponen amb 5 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides: persones, prosperitat, planeta, pau i partenariat. Per accedir al concert caldrà superar 4 proves, la qual cosa ens permetrà accedir al Passaport fEstiu que dona accés a la 5a prova que realitzarem tots plegats en el concert!

Famílies, us hi esperem a tots i a totes!!!