Hola famílies!

Com esteu? impacients per poder sortir demà diumenge a passejar una estoneta, no?

Avui volem compartir amb vosaltres unes idees molt interessants que hem preparat des de Fundesplai:

Com vols el teu estiu? – joc de preguntes

📢📢 Atenció famílies! Volem escoltar la veu dels infants i joves de 0 a 18 anys:
📍Hem preparat un mini joc de preguntes per saber quines són les activitats de lleure que faran únic el seu estiu!

⏱️ Només són 5 minuts!

Què tenen ganes de fer quan s’acabi el confinament? Com voldrien que fos aquest estiu? Quines són les activitats de lleure que més els agraden?

A partir de les seves idees i propostes, sempre i quan les condicions ho permetin, planificarem i reajustarem els programes d’activitats de lleure d’estiu perquè responguin el màxim possible als seus interessos i expectatives. Recordeu que és molt important que aquesta enquesta-joc la responguin tots els nens i nenes, si pot ser, per ells mateixos, sense l’ajuda dels pares i mares.

Per cert, és una enquesta-joc completament anònima!

Feu clic aquí per començar el joc!

(i si us agrada, feu-lo córrer per les xarxes, compartiu per whatsapp i tot el que calgui per aconseguir que arribi a tots els nens i nenes, gràcies!) 😉

10 recursos per aprendre a gestionar les emocions i la comunicació en família

Portem ja molts dies de confinament i a moltes famílies ens adonem que fan falta recursos emocionals i comunicatius per fer front a les 24h de convivència, que no sempre és fàcil.

Aquí teniu alguns recursos i propostes d’activitats divertides que hem seleccionat per ajudar-vos a entrenar la gestió emocional, la comunicació assertiva i la resolució de conflictes en família.

> Llegiu aquí tot l’article per descobrir les activitats!

15 proves per fer una gimcana a casa

Voleu saber com fer una gimcana cooperativa en família? Aquí us expliquem 15 proves super divertides que us faran passar una bona estona. Animeu-vos a preparar una gimcana a casa, us divertireu moltíssim petits i grans!

> Llegiu aquí tot l’article per saber com fer-ho!

 

Coneixeu el nostre portal #Joemquedoacasa?

Hi trobareu un munt de recursos lúdics i educatius: activitats online, vídeos, contacontes, idees i tutorials de manualitats, experiments, etc.

Descobreix totes les activitats online #Joemquedoacasa

 

 

AVÍS MOLT IMPORTANT: recordeu que els nens i nenes haurien de respondre l’enquesta-joc: “Com vols el teu estiu” (pels que encara no saben llegir també hi ha un botó on es pot escoltar). Moltes gràcies!