El menjador de l’escola

Tant en el lleure educatiu com en l’educació alimentària, el nostre objectiu principal és educar les actituds del respecte, la tolerància, la companyonia, la solidaritat, la participació, l’esperit crític, l’assertivitat i l’empatia.

La proposta del temps de migdia gira al voltant de l’autonomia, la participació, l’educació vivencial, la sostenibilitat, la diversitat, la igualtat de gènere i la inclusió.

 

Inscripcions

Per formalitzar la inscripció cal que en aquesta mateixa web, aneu a l’apartat d’inscripcions: https://centres.escoles.fundesplai.org/escola-les-clisques-port-selva/inscripcions/ abans del 15 de setembre.

Contacte

Podeu contactar amb la coordinació del menjador per correu electrònic: altemporda@fundesplai.org

Al·lèrgies i  malalties

És imprescindible aportar l’informe mèdic de l’especialista (al·lergòleg, digestòleg o endocrí) que especifiqui el tipus de malaltia i el tractament que cal seguir. Els nens/es que tenen dietes cròniques han d’avisar a els dies que no es quedin a dinar a l’escola al telèfon facilitat.

Menú de règim per un dia determinat

Cal petició per escrit dels pares/mares, especificant el tipus de dieta (astringent, laxant, etc…) i comunicar-ho al telèfon/email facilitat abans de les 9:30h. La dieta tindrà una durada mínima de dos dies consecutius.

Baixa o modificacions de les activitats

Cal comunicar-la omplint el formulari de la web a l’inici del mes en que es vol fer efectiva la baixa o modificació. Disposeu fins el dia 25 del mes anterior per tramitar-la.

Per a Fundesplai, el temps del migdia és temps educatiu

Temps de lleure

  • En el temps de lleure del migdia assegurem el joc lliure i el descans
  • Proposem activitats dirigides
  • Treballem valors positius a partir d’activitats educatives
  • Fem servir el joc com a marc per treballar habilitats de ciutadania i participació
  • És un espai on els infants poden crear, imaginar, aprendre, conviure i ser feliços

Temps de dinar

  • Durant el dinar, els infants aprenen hàbits alimentaris, higiènics, i de relació social
  • L’equip de monitors/es està, format, especialitzat i en continu reciclatge
  • Impliquem als infants en el projecte, fomentant la participació

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem. Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per una ciutadania global, per la democràcia, la participació, i la igualtat.

Les aventures d’Edu Natura: joc i guia sobre l’alimentació

Les aventures de l’Edu Natura és un projecte educatiu de Fundesplai per potenciar uns bons hàbits alimentaris entre els infants i les famílies. Amb el fil conductor de Les aventures de l’Edu Natura, els infants poden aprendre conceptes bàsics sobre l’alimentació saludable a partir de jocs, activitats, dibuixos i informacions adaptades. Entra a l’espai web de Les aventures de l’Edu Natura per aprendre i divertir-te amb els teus fills!

93 474 74 65 Truca'ns si tens qualsevol dubte