Benvolgudes famílies,

Primer de tot desitjar-vos que estigueu bé en aquests moments complicats i d’incertesa en els que ens trobem. Us enviem molts ànims, amb ganes infinites de tornar als projectes i activitats que tenim pendents.

Us volem informar que, donada la situació d’excepcionalitat, el rebut corresponent a les quotes de les activitats del mes d’abril i la regularització de març no l’emetrem dins els terminis ordinaris, quedant pendent regularitzar la situació en el moment que l’escenari de retorn a la normalitat sigui clar.

Finalment, explicar-vos que des de Fundesplai hem creat un espai web https://joemquedoacasa.fundesplai.org que aglutina recursos educatius perquè es puguin fer a casa amb els infants, les famílies i les entitats del tercer sector. Us animem a entrar i seguir-nos!! #joemquedoacasa

Rebeu una forta abraçada i ens mantenim en contacte,

L’equip de Fundesplai