Temps educatiu del migdia

Tant en el lleure educatiu com en l’educació alimentària, el nostre objectiu principal és educar les actituds del respecte, la tolerància, la companyonia, la solidaritat, la participació, l’esperit crític, l’assertivitat i l’empatia.

La proposta del temps de migdia gira al voltant de l’autonomia, la participació, l’educació vivencial, la sostenibilitat, la diversitat, la igualtat de gènere i la inclusió.

Horaris

L’horari del servei de menjador és de 12:30 a 15:00, de dilluns a divendres. Durant la jornada intensiva aquest variarà, essent de 13h a 15:30h.

L’horari d’atenció a les famílies serà de dilluns a divendres de 8:45h a 10h. També podreu contactar amb la coordinació per telèfon (627642736) o bé per correu electrònic: carlesbuigas@fundesplai.org.

Al.lèrgies i malalties

És imprescindible aportar l’informe mèdic de l’especialista (al·lergòleg, digestòleg o endocrí) que especifiqui el tipus de malaltia i el tractament que cal seguir. Els nens/es que tenen dietes cròniques han d’avisar els dies que no es quedin a dinar a l’escola.

Menú de règim un dia determinat

Cal petició per escrit dels pares/mares, especificant el tipus de dieta (astringent, laxant, etc…) i comunicar-ho a la coordinació abans de les 9:30h. La dieta tindrà una durada mínima de dos dies consecutius.

Alimentació saludable

 • Els nostres menús es basen en la dieta mediterrània i estan confeccionats per experts en dietètica per aconseguir una dieta equilibrada i saludable
 • Afavorim els productes frescos de temporada, de proximitat, ecològics i amb responsabilitat social
 • Eliminem els precuinats, reduïm la proteïna animal i introduïm la proteïna vegetal

Per a Fundesplai, el temps del migdia és temps educatiu

Temps de lleure

 • En el temps de lleure del migdia assegurem el joc lliure i el descans
 • Proposem activitats dirigides
 • Treballem valors positius a partir d’activitats educatives
 • Fem servir el joc com a marc per treballar habilitats de ciutadania i participació
 • És un espai on els infants poden crear, imaginar, aprendre, conviure i ser feliços

Temps de dinar

 • Durant el dinar, els infants aprenen hàbits alimentaris, higiènics, i de relació social
 • L’equip de monitors/es està, format, especialitzat i en continu reciclatge
 • Impliquem als infants en el projecte, fomentant la participació

Afavorim l’autonomia, la participació, l’educació vivencial, la sostenibilitat, la diversitat, la igualtat de gènere i la inclusió.

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem. Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per una ciutadania global, per la democràcia, la participació, i la igualtat.

Les aventures d’Edu Natura: joc i guia sobre l’alimentació

Les aventures de l’Edu Natura és un projecte educatiu de Fundesplai per potenciar uns bons hàbits alimentaris entre els infants i les famílies. Amb el fil conductor de Les aventures de l’Edu Natura, els infants poden aprendre conceptes bàsics sobre l’alimentació saludable a partir de jocs, activitats, dibuixos i informacions adaptades. Entra a l’espai web de Les aventures de l’Edu Natura per aprendre i divertir-te amb els teus fills i filles!

627 642 736 Truca'ns si tens qualsevol dubte